Betaalmethoden

Uw kunt uw betalingen aan trofeepaleis.nl op twee manieren voldoen

iDEAL
Heeft u toegang tot internetbankieren bij de Postbank, ABN AMRO, Rabobank, Fortis of de SNS Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruik maken van iDEAL, de gemakkelijkste en veiligste manier van betalen op internet. U hoeft zich hier niet speciaal voor aan te melden.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af op uw eigen vertrouwde internetbankieren pagina van uw eigen bank, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst uw bestelling in onze winkel. Bij het afrekenen kunt u aangeven dat u met iDEAL wenst te betalen. Klik vervolgens op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Vervolgens zullen wij uw bestelling uitleveren.

OVERSCHRIJVING
Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Hierin staat een ordernummer vermeld. U dient het genoemde bedrag over te maken op onderstaande rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer. Zodra de betaling is ontvangen ontvangt u hiervan een e-mail ter bevestiging en zal uw bestelling worden verstuurd. Houd rekening met een overboekperiode van 2 á 3 dagen.